Groepsruimte

Een fietstochtje door het mooie Vechtdal combineren met een bezoek aan boerderij Zandman? Of een feest vieren in de ontvangstruimte in de stal, voorafgegaan door een inspirerend verhaal van Bert of Jolanda over het wel en wee op de boerderij? In overleg is natuurlijk alles is bespreekbaar.

Lees meer...

Ontvangstruimte

Boven in de koeienstal van boerderij Zandman is een ontvangstruimte voor maximaal 80 personen, geschikt voor allerlei bijeenkomsten, zoals vergaderingen, een verjaardag of zelfs een bruiloft. De ruimte is sfeervol ingericht, gasten kunnen door de grote ramen het wel en wee in de stal volgen.

Lees meer...

Rondleiding

Een fietstochtje door het mooie Vechtdal combineren met een bezoek aan boerderij Zandman? Of een feest vieren in de ontvangstruimte in de stal, voorafgegaan door een inspirerend verhaal van Bert of Jolanda over het wel en wee op de boerderij? Heel graag vertellen de boer en boerin over het leven in en om de stal, zodat mensen een goed beeld krijgen van de melkveehouderij.

Lees meer...

Boulevard

Vanuit de ontvangstruimte kunnen bezoekers via een boulevard, ook wel een loopbrug genoemd, verder de stal in. Deze boulevard loopt over de voergang en stallen, zodat het leven van de koeien van dichtbij kan worden bekeken. Vrijwel ieder hoekje in de stal is te zien, dus dit is ook een ideale plek voor Bert en Jolanda Zandman om uitleg te geven over het bedrijf.

Lees meer...